Régimódi ízek
boltja

Nyitvatartás

Kedd – Péntek:
7:00 – 16:00

Szombat:
7:00 – 13:00

– Hétfőn és Vasárnap zárva

Helyben sütött, friss, házi – köszönnek ránk az üzletek feliratai. Valójában mit is jelentenek ezek a fogalmak? Egyáltalán, a termékek legfontosabb tulajdonságaira utalnak? Aligha! Kevesen tudják, hogy a nagyüzemi mezőgazdálkodás általánossá válása következtében egyeduralkodóvá váló műtrágyázás, vegyszerezés folytán vészesen leromlott a talajok, és ennek következtében a megtermelt élelmiszerek minősége.

A napokban a Sashalmi Piacon megnyílt Régimódi ízek boltjának polcait a különböző pékáruk töltik meg. De milyen pékáruk!? Akik a piacon közel egy éve megjelent sátrunkat szombat délelőttönként felkeresték és a több, mint félszáz féle kenyér és más finom pékáruból vásároltak, igazolják, milyen is lehetett egykor a kenyérfélék minősége. A szervestrágyázott talajon termelt gabonából, százéves receptek alapján, kovásszal, fatüzeléses kemencében készült kenyérfélék minősége ugyanis összehasonlíthatatlanul jobb, mint a ma uralkodó sütőipar produktumai. A sláger vitathatatlanul a 3 kg-os, fatüzeléses kemencében sült, mosolygós kenyér.

Folyamatosan tervezzük más, „korszerűtlen”, újmódi technológiáktól mentes, tápanyagokban gazdag élelmiszerek árusítását. Biztosíthatjuk, ezen a területen megrögzött konzervatívak vagyunk.
Egészséges, jó étvágyat kívánnak a Gellért család tagjai
Látogasson el Facebook oldalunkra:
https://www.facebook.com/groups/bioszertar/?fref=ts

A piac nyitvatartása

Hétfő – kedd 6-16 | Szerda – péntek 6-18 | Szombat 6-14 | Vasárnap 6-12
Az üzleteké ettől eltérhet.

Keress minket Facebookon!