1

Közlemény

FIGYELEM!

A Sashalmi Piac nyitvatartását a koronavírús járvánnyal kapcsolatos intézkedések nem érintik, de nagyobb rendezvényt egyelőre nem tervezünk (szabadtéren 500fő felett). A piac működése egyelőre változatlan.

A Sashalom Közösségi Teremben a veszélyhelyzetnek megfelelően, határozatlan időre, a 100 főnél nagyobb rendezvényeket nem tudjuk megtartani. A fontosabb sportmérkőzések kizárólag zárt kapuk mögött kerülhetnek megrendezésre! Az edzések továbbra is működhetnek. Az edzésre érkező gyerekeket a szülők a terem bejáratáig kísérjék, az öltözőkbe ne lépjenek be és kint várakozzanak az edzés végéig! Kérjük az edzők közreműködését is! Kérjük a sportolókat, tornaórákra érkezőket, hogy a terembe érkezéskor először a mosdókat használják kézmosás céljából!

Kérjük vásárlóinkat, vagy a közösségi terembe érkezőket, hogy  a saját és a környezetünk egészségére tekintettel, mindenki felelősséggel látogassa létesítményeinket és tartsák be a kormány útmutatásait, vagy utasításait! Az általunk üzemeltetett létesítményekben fokozott fertőtlenítési és felülettisztítási feladatok kerültek elrendelésre, az áruellátás a piacon továbbra is teljes mértékben biztosított és biztonságos.

A fenti intézkedések az önkormányzat és kormány utasításainak megfelelően a jövőben változhatnak.

Az önkormányzat ide vonatkozó közleményei:

https://bp16.hu/hirek/koronavirussal-kapcsolatos-hirek/ujabb-intezkedesek-a-koronavirus-jarvannyal-kapcsolatban

https://bp16.hu/hirek/koronavirussal-kapcsolatos-hirek/ujabb-marcius-14-i-datumuintezkedesek

Köszönjük az együttműködést!

2020.03.14.

Kozma Viktor

ügyvezető

Post A Comment