1

Nyárbúcsúztató sörnap

Augusztus 31. a nyári vakáció utolsó hétvégéje, amikor a családok az iskolakezdés előtt önfeledten kikapcsolódhatnak a kertváros szívében, a Sashalmi Piacon. Programjainkról előzetesen:
9.30 – Kecsa Bűvész és az Agni Triom Cirkusz műsora
10.30 – Szúnyog zenekar, interaktív koncert és hangszerbemutató
11.50 – Korom Gábor kutyás bemutatója és előadása
13.00 – Baseline sportbemutató és verseny, értékes nyereményekkel
14.00 – Bihari Gellért humorista előadása
14.30 – Bagdi Erzsi előadása
15.30 – PolifonX Zenekar
16.50 – TomCatBand
19.00 – NEW LEVEL EMPIRE
21.00 – Gesarol
 
Ebliget 3.0
Egy nap az állatvédelem nevében: előadások, tombola, KUTYASZÉPSÉGVERSENY, állatvédelmi szervezetek.
 
A Magyar Vöröskereszt különböző előadásokkal, ambu babás bemutatóval (elsősegély), gyűjtéssel a Kultúrsegély programhoz és egyéb érdekességgel várják a látogatókat.
 
Láthatnak majd izgalmas sportbemutatókat, lesz higiéniai tanácsadás, smink és kézápolás.
 
Délelőtti gyermek programok: légvárak, játszó park, elektromos kismotorok, bicikló, arcfestés, henna, kreatív sarok, tűzoltókocsi, buborék show ajándékokkal és még számos egyéb érdekesség. Kapható majd vattacukor, popcorn, hotdog, édesség, kürtőskalács, pékáru, lufi és játék.
 
Nem utolsó sorban pedig finom grill és kemencés ételek, Melan’Goo street food, valamint sült hal lesz kapható egész nap. Remek hazai és külföldi sörökkel készülünk, a borokról pedig a Lisicza Borház gondoskodik. 6-14-ig a szokásos színes piaccal és vásárral várunk mindenkit.
 
Támogatóink: Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat, Magyar Vöröskereszt XVI. Kerületi Szervezet, Tengerszem Óvoda (tengerszemovi.hu), Corvin Sütöde, Baseline Aréna (baseline.hu), Kemencemánia (kemencemania.hu).
Programunk még kidolgozás alatt áll!