1

Szigorú szabályok mentén, de újra használható sportolásra a közösségi terem

FIGYELEM

Az április 30-án kiadott és május 4-től hatályba lépett, a sportrendezvényekkel és sportedzésekkel kapcsolatos intézkedésről szóló 170/2020 (IV.30.) Kormányrendelet lehetővé teszi Magyarország egész területén a sportegyesületek által szervezett edzéseket.

A koronavírus járvánnyal szembeni intézkedések miatt május 10-től, a vonatkozó jogszabályok szerint fogadunk ismét vendégeket a Sashalom Közösségi TerembenSzigorú szabályok betartása mellett edzések és zártkörű mérkőzések bonyolíthatók le, egyelőre 30 főig. A rendkívüli házirendet kérjük, hogy mindenki olvassa el érkezés előtt és ennek tudatában látogassa intézményünket!

Kérjük továbbá az edzőket, hogy amennyiben utánpótlás edzést tartanak, minden gyermek esetében egy, a szülők által aláírt dokumentum megküldése, amiben nyilatkoznak arról, hogy gyermekük nem koronavírusos és egyben hozzájárulásukat adják az edzéseken való részvételhez a Sashalom Közösségi Teremben.

A foglalható időpontok felől az alábbi elérhetőségeken érdeklődhetnek:

06-20-287-1703

Email

 SASHALOM KÖZÖSSÉGI TEREM

RENDKÍVÜLI HÁZIREND KIEGÉSZÍTÉS A JÁRVÁNY MIATT KIALAKULT VESZÉLYHELYZET IDEJÉRE

 1. A Sashalom Közösségi Termet kizárólag sportolási célzattal, edzésre, vagy zártkörű sportmérkőzésre lehet használni, maximum 90 fő egyidejű bent tartózkodásával.
 2. A Sashalom Közösségi Teremben kizárólag az ott sportoló bérlők és a Sashalmi Piac Kft. munkatársai és megbízottjai tartózkodhatnak. A sporttevékenységet folytató bérlőkkel érkező kísérők, szülők, az épületbe nem léphetnek be, azon kívül kell várakozni, rossz idő esetén is. A gyermekeket az edzők kötelesek a bejáratnál fogadni és elkísérni az öltözőbe és a pályára.
 3. Minden bérlő köteles az épületbe lépéskor engedélyezni magán az érintés nélküli testhőmérséklet mérést, a bejáratnál kihelyezett kézfertőtlenítővel a kezeit fertőtleníteni, annak hiányában a félemeleti mosdókban szappannal kezet mosni.
 4. Amennyiben valakinek a testhőmérséklet mérésekor hőemelkedés, vagy láz tapasztalható, annak a belépését megtiltjuk!
 5. Minden bérlő köteles az épületben, a sportpályán kívül, száj- és orr teljes takarására szolgáló maszkot, sálat, kendőt, vagy egyéb erre alkalmas eszközt használni.
 6. A Sashalom Közösségi Termet a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel mindenki csak a saját felelősségére látogathatja.
 7. Az öltözőket egyszerre, legfeljebb 15 fő, azonos csapathoz/társasághoz tartozó személy használhatja. Értékeiket a zárható öltözőszekrényekben tudják elhelyezni, azok megőrzéséért nem vállalunk felelősséget.
 8. Az épületbe érkező bérlők terem használatának menete a következő:
 • maszk viselése, testhőmérséklet mérés, kézfertőtlenítés, vagy kézmosás
 • adminisztráció
 • átöltözés az öltözőkben
 • a sportolás megkezdésekor az üvegajtók bezárása,
 • a sporttevékenység végeztével elpakolás és az öltözők, zuhanyzók használata,
 • fizetés, adminisztráció után az épület azonnali elhagyása, ott további várakozás tilos,
 • a soron következő bérlő lehetőleg az előző bérlő távozásakor lépjen az épületbe, a két egymást követő bérlő lehetőleg ne találkozzon egymással zárt térben,
 • egy öltözőkben, egyszerre egy csapathoz, társasághoz tartozó személyek tartózkodjanak.
 1. A bérlők az épületbe ételt házhozszállítással nem rendelhetnek, napi fő étkezést az épületben nem folytathatnak, hulladékot kizárólag a kihelyezett tárolókba dobhatnak. A pályára kizárólag innivaló vihető be, étel nem. Alkohol fogyasztása tilos!
 2. A sportpálya előterében fertőtlenítő felmosásra alkalmas eszközt biztosítunk, hogy az esetlegesen a pályára került testváladékot, vért a bérlő azonnal le tudja mosni. A pályát, öltözőket és a közösségi tereket napi rendszerességgel takarítjuk, fertőtlenítjük, ózongenerátorral is. Az épületben dolgozók és az üzemeltető megbízottjai a bérlőkkel való személyes kapcsolattartás során kötelesek maszkot viselni.
 3. A házirendet megszegőket az épületből kitilthatjuk! Az a kolléga, aki a fentiek megszegésében segédkezik valakinek, munkahelyi fegyelmi eljárásban részesül!

 

A fentiek visszavonásig érvényesek.

 

Budapest, 2020. június 11.

 

Kozma Viktor

Ügyvezető igazgató

Útmutató a biztonságos sporthoz szülőknek, sportolóknak, egyesületeknek

Forrás: NNK

Post A Comment