A sport- és rendezvénycsarnok

FIGYELEM

Kedves Vendégeink! Tájékoztatjuk Önöket ezen a felületen is, hogy szeptember 11-től az alábbi intézkedéseket vezettük be a közösségi teremben:
– a sportpályán kívül az épületben mindenkinek, mindenhol kötelező a maszk viselése,
– az épületbe érkezéskor kötelező a kézfertőtlenítés a kihelyezett eszközök segítségével,
– érkezéskor mindenki köteles tűrni az érintésmentes lázmérést, 37.5 celsius feletti testhőmérséklet esetén megtagadjuk a beengedést,
– a szülők, vagy kísérők az ajtóig kísérhetik gyermeküket, ismerősüket, az épületben nem várakozhatnak,
– bérlőinket is megérjük, hogy miután végeztek az átöltözéssel, adminisztrációval, hagyják el az épületet, ott ne várakozzanak,
– a fentiekért a sportegyesületek képviselői és az edzők is felelnek,
– a fertőtlenítést célzó munkák folyamatosak intézményünkben, minden eszköz rendelkezésre áll, de kérjük a látogatókat, hogy együttmüködésükkel támogassák munkánkat! Köszönjük!

A foglalható időpontok felől az alábbi elérhetőségeken érdeklődhetnek:

06-20-287-1703

kozossegiterem@sashalmipiac.hu

 SASHALOM KÖZÖSSÉGI TEREM

RENDKÍVÜLI HÁZIREND KIEGÉSZÍTÉS A JÁRVÁNY MIATT KIALAKULT VESZÉLYHELYZET IDEJÉRE

 1. A Sashalom Közösségi Termet kizárólag sportolási célzattal, edzésre, vagy zártkörű sportmérkőzésre lehet használni, maximum 90 fő egyidejű bent tartózkodásával.
 2. A Sashalom Közösségi Teremben kizárólag az ott sportoló bérlők és a Sashalmi Piac Kft. munkatársai és megbízottjai tartózkodhatnak. A sporttevékenységet folytató bérlőkkel érkező kísérők, szülők, az épületbe nem léphetnek be, azon kívül kell várakozni, rossz idő esetén is. A gyermekeket az edzők kötelesek a bejáratnál fogadni és elkísérni az öltözőbe és a pályára.
 3. Minden bérlő köteles az épületbe lépéskor engedélyezni magán az érintés nélküli testhőmérséklet mérést, a bejáratnál kihelyezett kézfertőtlenítővel a kezeit fertőtleníteni, annak hiányában a félemeleti mosdókban szappannal kezet mosni.
 4. Amennyiben valakinek a testhőmérséklet mérésekor 37,5 fok celsius feletti eredmény tapasztalható, annak a belépését megtiltjuk!
 5. Minden bérlő köteles az épületben, a sportpályán kívül, száj- és orr teljes takarására szolgáló maszkot, sálat, kendőt, vagy egyéb erre alkalmas eszközt használni.
 6. A Sashalom Közösségi Termet a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel mindenki csak a saját felelősségére látogathatja.
 7. Az öltözőket egyszerre, legfeljebb 20 fő, azonos csapathoz/társasághoz tartozó személy használhatja. Értékeiket a zárható öltözőszekrényekben tudják elhelyezni, azok megőrzéséért nem vállalunk felelősséget.
 8. Az épületbe érkező bérlők terem használatának menete a következő:
 • maszk viselése, testhőmérséklet mérés, kézfertőtlenítés, vagy kézmosás
 • adminisztráció
 • átöltözés az öltözőkben
 • a sportolás megkezdésekor az üvegajtók bezárása,
 • a sporttevékenység végeztével elpakolás és az öltözők, zuhanyzók használata,
 • fizetés, adminisztráció után az épület azonnali elhagyása, ott további várakozás tilos,
 • a soron következő bérlő lehetőleg az előző bérlő távozásakor lépjen az épületbe, a két egymást követő bérlő lehetőleg ne találkozzon egymással zárt térben,
 • egy öltözőkben, egyszerre egy csapathoz, társasághoz tartozó személyek tartózkodjanak.
 1. A bérlők az épületbe ételt házhozszállítással nem rendelhetnek, napi fő étkezést az épületben nem folytathatnak, hulladékot kizárólag a kihelyezett tárolókba dobhatnak. A pályára kizárólag innivaló vihető be, étel nem. Alkohol fogyasztása tilos!
 2. A sportpálya előterében fertőtlenítő felmosásra alkalmas eszközt biztosítunk, hogy az esetlegesen a pályára került testváladékot, vért a bérlő azonnal le tudja mosni. A pályát, öltözőket és a közösségi tereket napi rendszerességgel takarítjuk, fertőtlenítjük, ózongenerátorral is. Az épületben dolgozók és az üzemeltető megbízottjai a bérlőkkel való személyes kapcsolattartás során kötelesek maszkot viselni.
 3. A házirendet megszegőket az épületből kitilthatjuk! Az a kolléga, aki a fentiek megszegésében segédkezik valakinek, munkahelyi fegyelmi eljárásban részesül!

 

A fentiek visszavonásig érvényesek.

 

Budapest, 2020. szeptember 11.

 

Kozma Viktor

Ügyvezető igazgató

Népegészségügyi ajánló a biztonságos sporthoz: http://sashalmipiac.hu/wp-content/uploads/2020/05/utmutato.pdf

A létesítményről

A piac mellet épült egy új sport és rendezvénycsarnok. A többfunkciós épület egyaránt alkalmas sportrendezvények, valamint a piachoz kapcsolódó vásárok, kiállítások és egyéb rendezvények lebonyolítására. A csarnok „küzdőtere” 18×28 méter, ami alkalmassá teszi több sportág (kosárlabda, teremfoci, röplabda, tollas, vívás, aerobik, küzdősportok, tánc stb.) művelésére. Kulturális események, vásárok, esküvők, rendezvények alkalmával egy időben 300 fő befogadására lehet alkalmassá tenni az épületet, ahol catering szolgáltatás is megoldható a piachoz tartozó étterem bevonásával.

2013. áprilisától a közösségi teremben működik a Kertváros Kártya Ügyfélszolgálati Iroda is, mely a kerület lakosságának nyújt kedvezményes lehetőségeket a kártyához regisztrált vállalkozóknál, kereskedőknél.

Új köztér

Az átalakítást, felújítást követően a piac forgalma jelentősen növekedett. A szintén megnövekedő gyalogos és autós forgalom miatt további 46 parkolóhely épült. A Margit utca Thököly utca és Sashalmi sétány közötti szakaszát a járda síkjához emeltük. Hagyományos piacnapokon, illetve alkalomtól függően a gépkocsiforgalom elöl lezárt terület.

A piac történetének részletesebb megismeréséhez, kérjük tekintse meg alábbi kiadványunkat ide kattintva.