A sport- és rendezvénycsarnok

FIGYELEM

Kedves Vendégeink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021.05.10-től kizárólag a védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek, a velünk szerződésben lévő egyesületek versenysportolói és edzői, technikai személyzete használhatják termünket sportolás és egyéb foglalkozás céljából (az adott egyesülettel kötött bérleti szerződéseknek megfelelően). Iskolák csak tornaórák megtartása céljából bérelhetik létesítményünket, ilyenkor a diákok és iskolai kíséretük, illetve az oktatók lehetnek jelen. A többi bérlőhöz tartozó kísérőket kérjük, hogy továbbra is kint várakozzanak! A maximális létszám a sportpályán 60 fő!

További szabályaink a Sashalom Közösségi Terem épületében:

– kérjük a szájat, orrot eltakaró maszk viselését a sportpályán kívül, még a védett személyek esetében is,

– a Sashalom Közösségi Termet a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel mindenki csak a saját felelősségére látogathatja,

– az épületbe érkezéskor kötelező a kézfertőtlenítés a kihelyezett eszközök segítségével,

– érkezéskor mindenki köteles tűrni az érintésmentes lázmérést, 37.5 celsius feletti testhőmérséklet esetén megtagadjuk a beengedést,

– a fentiekért a sportegyesületek képviselői és az edzők is felelnek,

– a bérlők az épületbe ételt házhozszállítással nem rendelhetnek, napi fő étkezést az épületben nem folytathatnak, hulladékot kizárólag a kihelyezett tárolókba dobhatnak. A pályára kizárólag innivaló vihető be, étel nem. Alkohol fogyasztása tilos!

– a sportpálya előterében fertőtlenítő felmosásra alkalmas eszközt biztosítunk, hogy az esetlegesen a pályára került testváladékot, vért a bérlő azonnal le tudja mosni. A fertőtlenítést célzó munkák folyamatosak intézményünkben, minden eszköz rendelkezésre áll, de kérjük a látogatókat, hogy együttműködésükkel támogassák munkánkat!

Köszönjük!

További információk felől alábbi elérhetőségeken érdeklődhetnek:

06-20-287-1703

kozossegiterem@sashalmipiac.hu

Budapest, 2021. május 10.

A létesítményről

A piac mellet épült egy új sport és rendezvénycsarnok. A többfunkciós épület egyaránt alkalmas sportrendezvények, valamint a piachoz kapcsolódó vásárok, kiállítások és egyéb rendezvények lebonyolítására. A csarnok „küzdőtere” 18×28 méter, ami alkalmassá teszi több sportág (kosárlabda, teremfoci, röplabda, tollas, vívás, aerobik, küzdősportok, tánc stb.) művelésére. Kulturális események, vásárok, esküvők, rendezvények alkalmával egy időben 300 fő befogadására lehet alkalmassá tenni az épületet, ahol catering szolgáltatás is megoldható a piachoz tartozó étterem bevonásával.

2013. áprilisától a közösségi teremben működik a Kertváros Kártya Ügyfélszolgálati Iroda is, mely a kerület lakosságának nyújt kedvezményes lehetőségeket a kártyához regisztrált vállalkozóknál, kereskedőknél.

Új köztér

Az átalakítást, felújítást követően a piac forgalma jelentősen növekedett. A szintén megnövekedő gyalogos és autós forgalom miatt további 46 parkolóhely épült. A Margit utca Thököly utca és Sashalmi sétány közötti szakaszát a járda síkjához emeltük. Hagyományos piacnapokon, illetve alkalomtól függően a gépkocsiforgalom elöl lezárt terület.

A piac történetének részletesebb megismeréséhez, kérjük tekintse meg alábbi kiadványunkat ide kattintva.