A sport- és rendezvénycsarnok

A létesítményről

A piac mellet sportcsarnok is működik. A többfunkciós épület egyaránt alkalmas sportrendezvények, tornaórák, valamint a sportoláshoz kapcsolódó rendezvények lebonyolítására. A csarnok „küzdőtere” 18×28 méter, 8 méteres belmagasság, ami alkalmassá teszi több sportág (kosárlabda, teremfoci, röplabda, tollas, vívás, aerobik, küzdősportok, tánc stb.) művelésére. Férfi-női és bírói öltözők és zuhanyzók, valamint szertárak is rendelkezésre állnak létesítményünkben. A csarnok befogadó képessége 300 fő. Megújuló energiaforrások és hőszivattyú használatával gazdaságosan fenntartható a működésünk. Alapvetően sportolási lehetőségeket kínálunk, de sportos szülinapokat, családi és céges eseményeket is rendezünk.

További Információ: +36202871703, vagy kozossegiterem@sashalmipiac.hu

2013. áprilisától a közösségi teremben működik a Kertváros Kártya Ügyfélszolgálati Iroda is, mely a kerület lakosságának nyújt kedvezményes lehetőségeket a kártyához regisztrált vállalkozóknál, kereskedőknél.
sashalmipiac.hu/kartya
kozossegiterem@sashalmipiac.hu

Új köztér

Az átalakítást, felújítást követően a piac forgalma jelentősen növekedett. A szintén megnövekedő gyalogos és autós forgalom miatt további 46 parkolóhely épült. A Margit utca Thököly utca és Sashalmi sétány közötti szakaszát a járda síkjához emeltük. Hagyományos piacnapokon, illetve alkalomtól függően a gépkocsiforgalom elöl lezárt terület.

A piac történetének részletesebb megismeréséhez, kérjük tekintse meg alábbi kiadványunkat ide kattintva.