TISZTELT LAKÓTÁRSAM!

Szeretném megköszönni, hogy kiváltotta a Kertváros Kártyát, amely egy, a lokálpatriotizmust erősítő, és a kertvárosi kis- és középvállalkozókat támogató vásárlási konstrukció. Örömömre szolgál, hogy Önt is érdekli Kerületünk fejlődése, és ezért tenni is hajlandó! Mit nyújthat Önnek ez a Kártya?

Az Önkormányzat által üzemeltetett létesítményeknél, mint az Erzsébetligeti Színház, az Erzsébetligeti és Szentmihályi Uszoda, valamint a Sashalom Közösségi Terem és a Kertvárosi Helytörténeti és Emlékezet Központ (kiadványokra) a kártya birtokosa 10 százalékos kedvezményt kap. A kedvezmény az egyéni jegyekre, Kártyánként egy jegy vásárlására érvényesíthető.

Ezen kívül a Kertváros Kártya a XVI. kerületi polgároknak, vagy az itt munkahellyel rendelkezőknek 8-30 százalékos kedvezményt biztosít a programhoz csatlakozott helyi vállalkozásoknál, melyek listája és tevékenységi köre kiadványunkban és ezen a weboldalon is megtalálható. A csatolt vállalkozások száma azonban napról napra nő! Az elfogadóhelyek folyamatosan aktualizált állapotát ezen a honlapon (www.kartya.sashalmipiac.hu), valamint Facebook oldalunkon (www.facebook.com/kertvaroskartya) lehet megtekinteni. A vállalkozók pedig a kártya elfogadásáról a Kertváros Kártya emblémájával tájékoztatják majd a kerületi lakosokat. Bízom benne, hogy a Kertváros Kártya használata által biztosított előnyök az Ön és kedves családja megelégedésére szolgálnak majd!

Üdvözlettel:
Kovács Péter
polgármester

TUDNIVALÓK A KÁRTYA IGÉNYLÉSÉRŐL

A Kertváros Kártya minden jogosult számára, egy alkalommal ingyenes. A második alkalomtól a Kártya ára: 2000 Ft/db. A díjat csekken a Polgármesteri Hivatal 11784009-15516006 számú költségvetési elszámolási számlájára kell befizetni. A közlemény rovatban fel kell tüntetni a „Kertváros Kártya” megnevezést és a jogosult nevét.

A befizetést igazoló szelvényt az igénylőlap leadásával együtt be kell mutatni a Kertváros Kártya Ügyfélszolgálati Irodáján. A kártya visszavonásig érvényes, azt évente nem kell megújítani, de javasoljuk, hogy évente látogassák meg ügyfélszolgálati irodánkat a személyes kapcsolattartás és az új információk miatt.

A Kertváros Kártyát az erre a célra rendszeresített igénylőlapon lehet igényelni ügyfélszolgálati irodánkban. A nyomtatvány átvehető még a XVI. Kerület Polgármesteri Hivatalában, valamint az Önkormányzat és a kártya hivatalos honlapjáról (www.budapest16.hu, www.kartya.sashalmipiac.hu) is letölthető. A kártya igénylése során a személyazonosság és a lakcím igazolására alkalmas okmányra, illetve munkáltatói igazolásra van szükség, amennyiben nem XVI. kerületi lakos az igénylő, csak itt dolgozik. A kártya átvétele kizárólag ügyfélszolgálati nyitvatartási időben lehetséges, személyesen! Annak elkészítése a kitöltött igénylőlap ügyfélszolgálaton történő leadása és annak, valamint az okmányok ellenőrzése után 7 nap. A kártyák elkészültéről értesítjük ügyfeleinket, ezután ügyfélszolgálati időben személyesen átvehető.

TUDNIVALÓK CSATLAKOZNI KÍVÁNÓ VÁLLAKOZÓKNAK

Tisztelt Helyi Vállalkozó!

A képviselő-testület Kovács Péter Polgármester Úr javaslatára egyetértett abban, hogy létrehoz egy olyan, kifejezetten kerületi vállalkozóknak és a lakosságnak szóló csomagot, amellyel az Önkormányzat közreműködésével és némi anyagi ráfordítással könnyedén emelhető kerületünk infrastrukturális, kulturális és kereskedelmi színvonala. A konstrukció alapja nem új keletű, hasonló rendszer már jól működik a hazai és a nemzetközi gyakorlatban is.

A bevezetett konstrukció lényege, hogy kifejezetten a kerületben élő polgárok számára nyújtson kedvezményeket, valamint a kerületben működő vállakozások forgalmát növelje. A fenti célok megvalósításának eszköze kerületünkben nem más, mint egy, a lakosság részére kialakított kártyarendszer, mely a „Kertváros Kártya” nevet viseli.

A kártya elsősorban a kerületben működő intézmények szolgáltatásainak kedvezményes igénybevételét teszi lehetővé. Ilyen kedvezményeket kaphat a lakosság a kerületi uszodák, színház, a Sashalom Közösségi Terem, Kertvárosi Helytörténeti és Emlékezet Központ és egyéb intézmények szolgáltatásainak igénybevételekor. Önkormányzatunk azonban a helyi vállalkozókat is részesíteni kívánja a rendszer nyújtotta előnyökben, ezért kerületi vállalkozók is vállalhatják a kedvezmények nyújtását.

Önnek és Cégének, most lehetősége nyílik arra, hogy a fent vázolt rendszerbe becsatlakozva növelje forgalmát, és vállalkozásának bevételét.

Ajánlatunk az Önök számára: Amennyiben a kerületben székhellyel vagy telephellyel rendelkező vállalkozása –  melynek az önkormányzat felé nincsen lejárt adótartozása – vállalja, hogy a „Kertváros Kártyával” rendelkező ügyfeleinek legalább 8%-os kedvezményt nyújt, úgy cége, cégének tevékenysége, a forgalmazott áruk rövid leírása ingyenesen szerepelnek majd a Kártyáról szóló kiadványokban, hirdetésekben és elektronikus médiumokban. Minden kártyát igénylő személy elérheti honlapunkat, Facebook oldalunkat. Továbbá a programhoz csatlakozott vállalkozás 10%-os kedvezményben részesül a Sashalmi Piacon kialakított hirdetési felület bérlésekor, valamint a Sashalmi Piac Kft. által szervezett rendezvényeken való megjelenés, vagy helyhasználat esetén is 10%-os kedvezményt vehet igénybe. Reményeink szerint, ezen együttműködés arra ösztönzi a kártyatulajdonosokat, hogy elsősorban a helyi kiskereskedelmi egységek- köztük az Ön vállalkozásának- szolgáltatásait vegyék igénybe.

Néhány szó a kártyáról:

A kártyát azon XVI. kerületi állandó lakosok, illetve a kerületben tartózkodási hellyel, vagy munkahellyel rendelkezők igényelhetik, akinek adótartozása nincs, és a 14. életévüket betöltötték. Az első kártya minden igénylőnek ingyenes, azt megújítani nem kell, de minden további kártya (elveszett, ellopták stb.) díja 2000 Ft.

Pár mondat a Kertváros Kártya első kibocsátása óta eltelt időszakról: Levelünk megírásáig 144 elfogadóhely csatlakozott programunkhoz és KÖZEL 5000 fő igényelt kártyát. Elektronikus és írott kiadványokat készítettünk, melyet minden kártya tulajdonoshoz eljuttattunk. Az önkormányzat hivatalos lapjában megjelenő cikkek és hirdetések is segítették a kártya és elfogadóhelyek megismerését. Honlapot és Facebook oldalt üzemeltetünk, ahol mindig a legfrissebb információk jelennek meg. Számos rendezvényen jelentünk meg pulttal, ahol a kerületi lakosoknak ajánlottuk a kártya által nyújtott kedvezményeket. Szeretnénk, ha a kártya közelebb hozná az Önkormányzatot, a kerületben működő vállalkozásokat és a lakosságot, és reméljük, hogy Önt és vállalkozását is üdvözölhetjük a kedvezményeket nyújtók körében. Amennyiben érdeklődését felkeltettük, úgy kérjük, hogy szíveskedjék az alábbi dokumentumokat kitölteni és cégszerűen aláírva visszaküldeni a Sashalmi Piac Kft. (1163 Bp.Sashalmi tér 1., info@sashalmipiac.hu) részére.

KÖZLEMÉNYEINK:

TÁJÉKOZTATJUK ÜGYFELEINKET, HOGY A KÁRTYÁK ELKÉSZÍTÉSI RENDJE MEGVÁLTOZOTT. AZ IGÉNYLŐLAPOK LEADÁSA, VAGY ELEKTRONIKUS ELJUTTATÁSA UTÁN LEGFELJEBB 7 NAPPAL, A MEGADOTT ELÉRHETŐSÉGEKEN KERESSÜK FEL AZ IGÉNYLŐT A KÁRTYÁK ÁTVÉTELÉVEL KAPCSOLATBAN.

KÁRTYA IRÁNTI IGÉNYEIKET ELEKTRONIKUSAN EL TUDJÁK KÜLDENI A KOZOSSEGITEREM@SASHALMIPIAC.HU CÍMRE.

IGÉNYLŐLAP

http://sashalmipiac.hu/wp-content/uploads/2022/01/Kertvaros-Kartya-igenylolap.doc

-AZ IGÉNYLŐLAPOT ÉS A NYILATKOZATOT KITÖLTVE, ELEKTRONIKUSAN KÜLDJÉK MEG RÉSZÜNKRE!

– A MEGADOTT ELÉRHETŐSÉGEKEN KOLLÉGÁNK FELKERESI AZ ELKÉSZÜLT KÁRTYA ÁTVÉTELI IDEJÉNEK EGYEZTETÉSE CÉLJÁBÓL.

MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

Egy darab kártya igénylése minden 14. életévét betöltött XVI. kerületi lakosnak, vagy a kerületben munkahellyel rendelkezőnek INGYENES.

Minden további kártya (elveszett, megrongálódott, ellopták stb. esetén) díja 2000 Ft.

Kertváros Kártya Ügyfélszolgálati Iroda
Cím: 1163 Budapest, Sashalmi tér 5. (Sashalom Közösségi Terem)
Tel: +36-1/950-1785
Email: kozossegiterem@sashalmipiac.hu

A Kertváros Kártya kiadásával kapcsolatos feladatokat a Sashalmi Piac Kft. látja el.